Despre Carbon

Locul unde focul desavarseste cele mai indraznete selectii de ingrediente premium pentru experiente culinare unice.

Carbon a fost creat pentru a redefini experienta gastronomica. Gratarul nostru exclusivist, unic in Moldova, ne permite sa cream adevarate capodopere gastronomice desavarsite de foc si de maiestria bucatarilor nostri.

 

Localizat in inima orasului, in ansamblul Palas, Carbon este un loc unde te intalnesti cu prietenii, familia sau partenerii de afaceri dar si cu rafinamentul bucatariei italiene si internationale intr-un cadru modern cu accente mediteraneene.

 

Avand la pupitru pe chef Catalin Neagu, echipa de bucatari Carbon, ca si o orchestra, se armonizeaza perfect pentru a oferi un concert al gustului la care vei vrea mereu sa revii.

 

Toate ingredientele utilizate au fost selectionate cu mare grija si combinate astfel incat sa te incante de fiecare data.
Program

Te asteptam in fiecare zi sa te bucuri de preparate perfecte pentru fiecare moment al zilei, fie ca servesti micul dejun, pranzul sau cina.

L-J: 10.00-23.00

V-S: 12.00-01.00

D: 10.00-23.00

Meniu Carbon

Descopera experienta culinara de top la tine acasa

Acum te poti bucura de preparatele rafinate Carbon chiar la tine acasa. Descarca meniul si comanda o experienta culinara unica la tine acasa:

COMANDA ACUM LA: 0756 227 266
Chef

Chef Catalin Neagu

Cu o experienta de peste 10 ani in bucataria de inalta tinuta si cu stagii de perfectionare in Franta si Italia, chef Catalin Neagu este un artist desavarsit.
Combinatiile surprinzatoare si gustul plin de personalitate sunt parte a semnaturii sale. Dispus mereu sa experimenteze cu ingrediente inedite, chef Catalin Neagu surprinde de fiecare data prin tesatura de arome ce se impleteste perfect cu textura si platingul de inalta tinuta.

Locatie

Strada Palas Nr.7A Iasi,Romania
0735 608 230
tudor.turcanu@shms-mail.ch